"Dijial izi’min farkındayım"
Özel eğitim meslek okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak yürütülen ve dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi amaçlayan "Dijital iz’imin farkındayım" projesi tamamlandı.
- Okunma sayısı : 121
- 27.Eki.2024
- Okuma Süresi 3 Dk.
- Twitter'da Paylaş

Proje kapsamında ayrıca iş hayatına geçiş ve istihdam süreçlerine ilişkin farkındalık programları da gerçekleştirildi. Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, projenin tüm aşamalarını büyük bir ilgi ve heyecanla takip ettiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;
“Günümüz dünyasında öğrencilerimizin dijital ortamda karşılaşabilecekleri tehditlere karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak, aynı zamanda bizim de sorumluluklarımız arasındadır. Paydaşlarımızın çok kıymetli katkılarıyla hayata geçirilen ‘Dijital iz’imin farkındayım’ projesi, odağına insanı almış olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında da her sınıf seviyesindeki özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimize yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Proje çerçevesinde yürütülen etkinliklerle özel gençlerimiz dijital güvenlik konusunda özel bir programa dahil olmuşlar ve bu alandaki farkındalıklarını güçlendirmişlerdir. Teknik faydasının yanı sıra sosyal anlamda da bir bütünleşmeye vesile olan bu çalışmaya emek veren mesai arkadaşlarıma ve katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Özel bireylerde farkındalık oluşturmayı, bu bireylere eğitim ve bağımsız yaşam konularında destek sağlayarak toplumla bütünleşmelerini kolaylaştırmayı ve özel bireylere hizmet sunan kişiler ile bu bireyler arasında bilimsel uygulamaların yaygınlaşmasını sağlamayı amaçlayan 4 bin 8 destekleme programı çerçevesinde Türkiye genelinde desteklenen 68 projeden biri olan “Dijital iz’imin farkındayım” projesi ile elde edilecek sonuçların, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmek için etkili stratejilerin belirlenmesine katkıda bulunarak bu alandaki bilinç ve farkındalık düzeyini artırması hedeflenmektedir.Habere 0 Yorum Yapılmış
Habere Yorum Yap
Fibromiyaljinin tedavisi; yukarıda da bahsedildiği üzere ilgili tıp branşlarının; romatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve psikiyatrinin el ele vermesiyle yapılmalıdır.
Yaşam boyu depresyon riski, yüzde15 ile 18 arasında.

Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO ile Gemlik TSO arasında imzalanan işbirliği protokolüyle öğrenciler, hem öğrendiklerini pekiştirecek hem de staj görecek.